TABs_2

Poznaj doskonały POS

Rejestrowanie sprzedaży gastronomicznej,
natychmiastowe wystawiania zamówień kuchennych, rachunków dla gości, faktur VAT

Będziesz informowany o długo nie obsługiwanych stolikach. Zyskasz czas, automatyczna zmiana poziomów cen w zależności od dnia tygodnia i godziny wesprze Twoje promocje. Graficzna prezentacja sal w restauracji ułatwi ocenę zajętości stolików. Niespotykana różnorodność typów pozycji menu: zwykła, wagowa, czasowa, ułamkowa, magazynowa pozwala dowolnie konstruować menu. Zaawansowane operacje na rachunkach:  podziały rachunków, dodawanie rachunków, przenoszenie rachunku ze stolika na stolik, transfer rachunku między kelnerami oraz między punktami sprzedaży, zmiany formy płatności efektywnie wspomogą Twoich kelnerów.

Rejestruj zamówienia i komunikuj się z kuchnią bezpośrednio przy stoliku gościa dzięki wsparciu bezprzewodowych ręcznych terminali kasowych z obsługą komunikacji VoIP.

Kontrola produkcji w kuchni, rejestracja zużycia produktów,
wyliczenia stanów magazynowych, kalkulacje cen sprzedaży.

Dokładnie poprowadzisz magazyny żywnościowe oraz na bieżąco będziesz mógł kontrolować stany magazynowe i bezpośrednio planować zakupy towarów. Uzyskasz swobodę w kalkulowaniu cen sprzedaży pozycji menu, analizie kosztów przygotowania potraw w oparciu o dane z receptur, a także prześledzisz na bieżąco ilość oraz wartość zużywanych artykułów. Automatycznie rozliczana sprzedaż dzienna na podstawie danych z kas rejestrujących sprzedaż gastronomiczną będzie doskonałym ułatwieniem w hotelach prowadzących sprzedaż w restauracjach, kawiarniach, pubach i klubach.

Systematycznie kontroluj produkcję w kuchni, dokładnie rejestruj zużycie produktów w barze, sprawnie wyliczaj stany magazynowe, łatwo kalkuluj ceny sprzedaży.

Co wyróżnia Bistro POS?
Wystawianie faktur z dowolnego stanowiska pracy, możliwość wystawiania faktury z wielu rachunków z różnych dni. Fakturowanie zaliczek, obsługa walut w zakresie cen pozycji menu i zapłaty w walucie obcej. Możliwość przesyłania zwrotnych informacji z kuchni o potrawach gotowych do odbioru. Rozbudowany system raportów - możliwość wydruku raportów za dowolny okres czasu. Bogaty zbiór statystyk do szczegółowej kontroli działalności operacyjnej obiektu.
Przejrzysty obieg dokumentacji. Automatyczne uaktualnianie stanów magazynowych w wyniku dokonanej sprzedaży. Kalkulacja ceny gastronomicznej w zależności od parametru wyjściowego, jakim jest koszt. Możliwość prowadzenia inwentaryzacji bieżących i okresowych dla całego magazynu. Wprowadzanie dokumentów zaliczanych do przyszłych okresów sprawozdawczych. Pełna analiza poniesionych kosztów związanych ze sprzedażą gastronomiczną. Bezpieczeństwo oraz wysoka poufność danych. Zapewniony eksport sprawozdań w postaci tekstowej oraz do formatu akceptowanego przez arkusze kalkulacyjne. Rozwiązania wieloobiektowe przeznaczone dla sieci barów, restauracji, pubów.
 

realizacja: Ideo | Powered by: CMS Edito