McSPAL DOS/Win32 DBF zastąpiony przez McSPAL 7

Ekran POS

Ekran BOS

Koniec sprzedaży McSPAL DOS/Win32 DBF

Firma Mc Comp S.A. od samego początku swojego istnienia, tj. od 1991 roku tworzy oprogramowanie dla sektora paliwowego. Zaczynaliśmy od systemów pierwszej generacji pracujących w środowisku DOS.

W tym czasie, nasz sztandarowy produkt, system kasowo-zarządzający dla stacji paliw McSPAL DOS, zdobył uznanie kilku tysięcy użytkowników. Dlatego też, choć od 2011 roku jego rozwój technologiczny był wstrzymany, jego sprzedaż, pod nazwą McSPAL Win32 DBF, była utrzymywana tak długo jak było to możliwe z zachowaniem zgodności z wymogami prawnymi.

Niestety zarówno pojawiające się nowe wymogi prawne (np. obsługa schematu XML dla Jednolitego Pliku Kontrolnego) jak i zmiany na rynku technologii informatycznych, sprawiły, że Zarząd Mc Comp S.A. podjął decyzję, iż z dniem 1 lipca 2016 roku produkcja i sprzedaż McSPAL DOS/Win32 DBF zostaje wstrzymana, a wsparcie gwarancyjne producenta zostaje zapewnione jeszcze na okres 12 miesięcy od tej daty, czyli do 30 czerwca 2017 roku.

Preferencyjne warunki przejścia na nowy produkt – McSPAL 7 w wersji PSP

Zakończenie dystrybucji McSPAL DOS/Win32 DBF oraz przypadające w tym roku 25-lecie działalności naszej firmy, to bardzo dobra okazja, by docenić lojalność naszych dotychczasowych klientów, poprzez promocyjne warunki przejścia w najbliższych miesiącach na nową, siódmą już generację systemu McSPAL, tj. McSPAL 7 w wersji PSP (przeznaczonym dla rynku Prywatnych Stacji Paliw).

Uwaga! Promocja ograniczona czasowo! Im szybsza decyzja o przejściu na McSPAL 7, tym większe upusty!

Sieć naszych Certyfikowanych Punktów Serwisowych w całej Polsce zapewnia usługę wdrożenia McSPAL 7 wraz migracją danych z obecnie użytkowanej wersji McSPAL DOS/Win32 DBF. Możliwa jest częściowa migracja danych, czyli przeniesienie listy kontrahentów oraz listy asortymentowej, albo pełna migracja danych ze wskazanego okresu działalności przedsiębiorstwa (np. ostatni miesiąc, trzy miesiące, pół roku, itp.), gdzie do nowego programu zostają przeniesione wszystkie transakcje, w tym: paragony, faktury, dokumenty magazynowe.

McSPAL 7 został wybrany i doceniony przez polskie i zagraniczne koncerny oraz sieci stacji paliw dla których udostępniliśmy również platformę internetową typu Business Intelligence o nazwie WiiO do zarządzania siecią stacji paliw. Liczymy, że również Państwo dołączą do grona użytkowników naszego nowego produktu.

Dowiedz się więcej o McSPAL 7 PSP

30-06-2016